Η σειρά TP BETA ειναι Ιταλικής κατασκευής από την εταιρεία TECHNOLOGY ITALIANA, πρόκειται για μια εταιρεία με ιστορία στα διατρητικά μηχανήματα από το 1975. Το συγκεκριμένο μοντέλο παράγατε στους παρακάτω τύπους.


 

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ

  • Περιστροφή εργαλείων σε 3 δευτερόλεπτα σε τρέχων πρόγραμμα.
  • Σχεδιασμός τύπου C.
  • 5 σταθμούς με περιστρεφόμενα εργαλεία και ο κάθε σταθμός μπορεί να φέρει πολυεργαλείο (multitool) 5 ή 10 εργαλείων. 
  • Δυνατότητα περιστροφής οποιουδήποτε εργαλείου από 0° έως 360° μειώνει τον αριθμό των εργαλείων που πρέπει να αγοραστούν και συντομεύει τους χρόνους επεξεργασίας. Τα απόβλητα λαμαρίνας μειώνονται στο ελάχιστο χάρη στις πολύπλοκες λειτουργίες τους.

Η διαμόρφωση της μηχανής μπορεί να προσαρμοστεί με την εισαγωγή οποιουδήποτε τύπου εργαλείου σε κάθε σταθμό. Το καινοτόμο σύστημα ταχείας αλλαγής επιτρέπει τον εξοπλισμό κάθε μεμονωμένου σταθμού σε μόλις 12 δευτερόλεπτα.

 

Κατασκευή σκελετού μηχανής σχήματος C

Σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε φύλλα που είναι μεγαλύτερα από την περιοχή εργασίας της μηχανής και να τα φορτώνετε τόσο μετωπικά όσο και πλάγια.

Η σειρά TP BETA  εφοδιάζεται με εργαλεία τύπου TRUMPF ή τύπου TECHNOLOGY.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

TECNOCAM γρήγορο, απλό χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού, το οποίο το καθιστούν παραγωγικό και φιλικό για τον χρήστη.  

*Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συνθέσουμε το ιδανικό τύπου μηχανήματος με τον ανάλογο εξοπλισμό για τις απαιτήσεις των εργασιών σας.

 

 

Κατεβάστε το Φυλλάδιο.

Επαφή

Ι.ΡΕΠΑΝΗΣ ΕΠΕ
Ηλέκτρας 43
151 22 Μαρούσι
Αθήνα

Τηλ: (+30) 2102851996
Fax: (+30) 2102851998

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή

8:00πμ - 4:00μμ

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Reimport L.t.d