Η εταιρεία PINACHO είναι από τους γνωστότερους κατασκευαστές τόρνων με έδρα την Ισπανία.

Το μοντέλο διακρίνετε για την άριστη ποιότητα κατασκευής, όλα τα μηχανήματα έχουν έγκριση CE και φέρουν το σχετικό σήμα όπως αυτές έχουν καθοριστεί για την λειτουργία των μηχανουργικών μηχανημάτων. Το μοντέλο αυτό έχει πλήρη καλύμματα καμπίνας και ασφαλιστικά σύμφωνα με τις παραπάνω προδιαγραφές.

Η κατασκευή του τόρνου είναι από χυτοσίδηρο με ολόκληρο το κρεβάτι του και τη βάση του να είναι ένα κομμάτι για μεγαλύτερη στιβαρότητα και ακαμψία.

Οι γλίστρες του Ζ άξονα είναι χυτευμένες μαζί με τον κορμό από ειδικό κράμα χυτοσιδήρου βαμμένες και ρεκτιφιαρισμένες για μέγιστη αντοχή στον χρόνο.

Οι γλίστρες του Χ άξονα είναι επίσης από κράμα ειδικού χυτοσιδήρου βαμμένες και ρεκτιφιαρισμένες, με ατσάλινο τηλεσκοπικό σύστημα για την κίνηση του.

Η μετάδοση κίνησης γίνεται μέσω ενός ιμάντα μεταξύ του μοτέρ και της ατράκτου με αποτέλεσμα την αμεσότερη, αθόρυβη και γρηγορότερη απόδοση ισχύος και στροφών. Το μοτέρ είναι υψηλής ροπής, ενώ η επιλογή στροφών είναι απεριόριστη μεταξύ των ελαχίστων και μέγιστων στροφών.

Βασικός Εξοπλισμός.

Χειροκίνητη αλλαγή εργαλείου 5 θέσεων..
Ψηφιακά χειριστήρια ελέγχου.
Σερβοκινητήρας για την κίνηση της ατράκτου.
Σκάφη περισυλλογής γρεζιών.
Ψυκτικός εξοπλισμός.
Αυτόματη λίπανση για τις γλίστρες.
Φωτισμός.
Universal τσόκ τριών σφικτήρων.

 

Έξτρά Εξοπλισμός.

Καβαλέτο σταθερό.
Καβαλέτο κινητό.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κατεβάστε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο πάνω δεξιά.


 

Διαστάσεις SE.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο.

SE-engl.

Μονάδα ελέγχου SIEMENS 808D

 

Η σειρά SE συνδυάζει την ευελιξία και την ευκολία χειρισμού για έναν χρήστη ο οποίος δεν έχει μεγάλη εξοικείωση με εντολές προγραμματισμού (G-code).


Ο προγραμματισμός του μηχανήματος γίνεται μέσω από μίας απλής διαδικασίας με χρήση γραφικών χωρίς να υστερεί σε τίποτα για οποιαδήποτε εργασία μπορεί να γίνει με 2 άξονες.

Επαφή

Ι.ΡΕΠΑΝΗΣ ΕΠΕ
Ηλέκτρας 43
151 22 Μαρούσι
Αθήνα

Τηλ: (+30) 2102851996
Fax: (+30) 2102851998

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή

8:00πμ - 4:00μμ

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Reimport L.t.d